PT-Träning

RÖR DIG BÄTTRE, SE BÄTTRE UT OCH MÅ BÄTTRE

Du kanske vill sluta ha ont i kroppen...

Du kanske vill dominera dina weekend warrior aktiviteter

Eller så kanske du vill pusha din kropp och upptäcka den potential som du besitter

Att ta reda på vad du är kapabel till att göra, hur du skulle kunna röra dig eller hur du skulle kunna se ut.

Om detta stämmer in på dig då är DBP just för dig

Kolla igenom dom tjänsterna som vi erbjuder och välj det som passar dig och din livsstil bäst.

Vi har använt våra program och PT timmar för att hjälpa människor precis som dig själv att uppnå fantastiska resultat, allt ifrån att eliminera axel och rygg smärta efter år av problem, bli en mer explosiv atlet som kan dominera sin sport, till att gå ner 20kg på 6 månader samt att kunna krossa sina gamla PR i gymmet och att äntligen njuta av det program som du kör.

Välj någon av våra tjänster så ses vi på insidan.

Artem

Personlig Träning 60min / 500kr

Om personlig träning

Att investera i din hälsa är en investering i ditt välbefinnande och livskvalitet. Med personlig träning får du skräddarsydda träningsprogram och expertvägledning som är anpassade efter just dina behov och mål.

Individanpassning

Oavsett om du strävar efter att bygga styrka, öka din kondition eller återhämta dig från skador, är våra professionella tjänster utformade för att guida dig genom varje steg på vägen mot en starkare och friskare version av dig själv. Ta det första steget mot en hälsosammare livsstil och låt oss tillsammans forma din träningsresa.

Boka nu

PT-Konsultation

30min - Kostnadsfri

Vad en PT-Konsultation innebär

En PT-Konsultation innebär ett samtal med en personlig tränare där vi tillsammans går igenom dina träningserfarenheter, nulägesanalys och diskuterar hur din personliga tränare kan hjälpa dig att gå framåt i din träning och bli häst igen.

Boka nu

Online PT

Om online träning

Med online PT får du ett skräddarsydd träningsprogram som är anpassad efter dina individuella behov och mål. Denna tjänst passar alla, både dig om är helt nybörjare och för dig med mer erfarenhet men söker mer struktur i träningen.

Varför välja vår tjänst

  • Flexibilitet: Med vår onlineplattform har du möjlighten att träna när det passar dig bäst.
  • Personlig Anpassning: Vi är alla unika och det gäller även träningen. Med hjälp av vår onlineplatform skapar vi ett skräddarsytt träningsprogram som är anpassat till just dina behov.
  • Professionell Guidning: Med mig  som din personliga tränare får du tillgång till professionell vägledning och stöd. Vi erbjuder regelbundna online-möten för att följa upp din utveckling, svara på dina frågor och anpassa ditt program efter behov.
  • Mångsidighet: Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare, så anpassar vi träningen efter din nivå. Vårt mål är att göra träningen effektiv och rolig samt att du känner att den bidrar till din livskvalite.

Hur fungerar det?

  1. Konsultation: Vi börjar med en noggrann konsultation för att förstå dina mål, hälsotillstånd och eventuella begränsningar.
  2. Programutformning: Baserat på din information skapar vi ett anpassat träningsprogram som passar just dig.
  3. Online pass i app: Du har tillgång till online träningspass som du kan genomföra var som helst och när som helst, med tydliga instruktioner och stöd.
  4. Uppföljning: Vi håller regelbundna uppföljningsmöten för att justera och förbättra ditt program utifrån din utveckling och feedback.

Investera i din hälsa idag och uppnå

Investera i din hälsa idag och uppnå dina hälso och fitnessmål. Kontakta oss för att komma igång och ta det första steget mot en starkare och friskare version av dig själv.

Boka nu

Rehab för Hoppar/Löparknä 60min - 500kr

Hoppar/Löparknä är något som många idrottare samt väldigt aktiva människor får från att spela deras idrott. Man kan få det antingen precis ovanför knäskålen, sidan av knät eller precis under knäskålen.

Jag hade själv hopparknä i nästan 2 år och lyckades till slut att få det fixat så att jag kunde återgå till min sport 100%.

Vi kommer köra igång redan första passet med att hjälpa dig bli bättre. Ifall du har hoppar/löparknä så behöver vi inte undersöka något. Vi kommer göra 1-2 tester i början av passet och sen kommer vi köra igång med rehab processen.

Boka nu

FAQs

Var befinner ni er?

Radiusbacken 16
126 29 Hägersten

Samt

Svetsarvägen 22

170 65 Solna

Erbjuder ni klippkort?

Ja, du kan kontakta mig för köp av klippkort

Vad för utrustning behöver jag till PT-Online?

Ett vanligt gym som har hantlar, stänger, viktplattor, racks och yta att röra dig på. Skulle ditt gym inte ha något så anpassar vi ditt program utefter dina förutsättningar.

Erbjuder ni kostscheman?

Ja, vi kan fixa ihop ett kostschema till dig utifrån dina behov och önskemål.

Kan jag använda friskvårdsbidrag?

Ja, det kan du absolut göra!

Vad kostar PT-Online?

Det är en prenumeration baserad tjänst så du betalar varje månad en viss summa och den summan beror på vilka tjänster du har inkluderade i din PT-Online.