Betalningsvillkor

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor.

Anmälningsavgift samt deltagaravgift är vid anmälan till våra program bindande och betalningsansvar föreligger tills dess att fakturan är betald till fullo.

Vid utebliven betalning sänds obetald faktura till Inkasso.

Faktura på anmälningsavgiften kommer att sändas till den mailadress du anger i anmälan. Anmälningsavgiften kan inte delas upp och betalas inte tillbaka vid eventuella avhopp.

Deltagaravgiften kan delas upp på 3 betalningar (3 st fakturor: 1 per månad med 10 dagars betalningsvillkor). Fakturaavgift vid delbetalning tillkommer på 50 kr/faktura.

Vid val av 3 delbetalningar av deltagaravgiften så kommer 1 delbetalningsfakturan den 15:e i månaden efter anmälningsavgiften är utskickad.

Exempel på betalning:

– Anmälningsavgiften sänds inom några dagar efter anmälan inkommit till oss.
– Första deltagaravgiften sänds ut den 15:e i månaden efter anmälningsavgiften.
– Andra deltagaravgiften sänds ut den 15:e i månaden efter första deltagaravgiften.
– Tredje deltagaravgiften sänds ut den 15:e i månaden efter andra deltagaravgiften.
– Vid val 1 faktura av deltagaravgiften så sänds den ut den 15:e i månaden efter anmälningsavgiften.

Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka (se nedan: Lagen om distansavtal)

Vi använder betalning via faktura (fakturamodellen) för våra samtliga träningsprogram vilket inte genererar extra betalningsbevis med texten kvitto på inbetalt belopp. Vid utebliven betalning utgår betalningspåminnelse innan fakturan sänds till inkasso.

VIKTIGT! Vår utskickade faktura genererar inte något extra betalningsbevis med texten kvitto.

Skatteverket: Momslagens regler om fakturering
Fakturan har en viktig funktion i momssammanhang. Den är en del av köparens dokumentation för att styrka sin rätt till avdrag eller rätt till återbetalning av ingående moms. Fakturan ger också Skatteverket ett underlag för kontroll av att till exempel skattskyldigheten har uppfyllts. I momslagen framgår vilka uppgifter som krävs för att en handling ska betecknas som en faktura och när lagens faktureringsregler gäller. Det avgörande är inte namnet på handlingen utan att den innehåller samtliga uppgifter som krävs enligt momslagen. Det saknar alltså betydelse om handlingen exempelvis kallas faktura, kvitto, räkning eller inköpsnota.
(information ifrån Skatteverkets hemsida)

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler – Vi informerar härmed att ångerrätten inte gäller! Säljaren (DifferentBreedPerformance) informerar dig härmed om att ångerrätten inte gäller ditt köp. Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, är ej berättigade till någon ångerrätt och genererar ingen återbetalning av deltagaravgift eller anmälningsavgift.

Kung Pao Chicken

Recept

Mexikansk Hetta

Recept

Kyckling lårfile med thaikrydda och quinoa

RECEPT

Sötpotatis brownies

RECEPT

Expressbulgogi

RECEPT