BLI DEN ULTIMATA HÄSTEN PÅ 12 VECKOR

8000kr

varav anmälnings avgiften 2 000kr & deltagaravgiften 6 000kr

ANMÄL DIG NU

12 Veckor av Häst

Välkommen till 12 Veckor av Häst

Det är totalt 12 veckor, 48 gympass och 12 stycken fysiska träffar där vi tränar tillsammans som grupp. 4 gym pass i veckan med en vägning var 4:e vecka för att se hur resultatet av din träning går. 

Några saker att tänka på innan du väljer att anmäla dig till 12 Veckor av Häst

Mitt främsta jobb är att inspirera, motivera och att coacha dig som deltagare. Jag ger dig verktygen och visar hur dom ska användas men det är du som ska sen se till att använda dessa verktyg.

Du har ett ansvar i att ha bra kontakt med mig under hela programmets gång så att jag får möjlighet att justera ditt kostschema, det innebär alltid att du får mer mat att äta eftersom mitt mål är inte att du ska gå runt hungrig. Du ska känna dig bra i kroppen och kunna prestera på högsta nivå i alla aspekter av ditt liv och kosten är en viktig del i det hela. Jag har haft individer som äter 4000+ kcal dagligen och då i syftet för att gå ner i vikt. Detta är väldigt individanpassat och beror på nivå av aktivitet. 

Det är viktigt att du följer kostschemat till 100%. Se till att du äter exakt den mängden och skulle du känna dig hungrig då justerar jag kostschemat så att du får mer mat att äta. Men du ska alltid äta det som står i kostschemat. Äter du mindre då kommer träningen och din livsstil ta en smäll och det vill vi undvika. Ifall du äter mindre/mer än vad vi har kommit överens om så ligger det ansvaret på dig och konsekvenserna som följer dessa beslut får du stå för. 

Ifall du har en historik av ätstörning eller är orolig för att du kommer skapa en ätstörning då ska du tänka till en extra gång innan du anmäler dig. Kosten kommer att styras av mig och det kan vara skrämmande för många men min filosofi är att du ska kunna unna dig själv samtidigt som du är strikt med din kost. 

Du kommer inte äta någon keto diet, periodisk fasta, eller liknande grejer. Beroende på din aktivitet och livsstil så kommer du att få en exakt mängd protein, kolhydrater och fett som du ska äta dagligen. Med tydliga instruktioner om hur du tillagar maten. Mängden mat kommer variera person till person. 

KOSTNAD & BETALNING

Om du priset inte känns rimligt för dig så har jag full respekt för det och 12 veckor av häst är då ingenting för dig. 

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor.

UTFÖRANDE

Jag rekommenderar att ha tillgång till ett fullutrustat gym (hantlar, stänger, viktplattor, yta att röra dig på, medicin bollar). Alternativa övningar finns till de mer avancerade övningarna som kommer förekomma. Video och beskrivning (text) kommer du att kunna hitta i appen under varje träningspass. Just nu så är 100% av alla våra deltagare som kört haft ''vanliga liv'' med familj, heltidsarbete osv. 

Att köra klart 12 Veckor av Häst kommer att kräva en del från din sida i form av tid, planering och främst disciplin. Att kunna fortsätta hålla fast vid kostschemat och att träningen kan bli utmanade när livet kommer i vägen. Men det är där planeringen kommer och jag finns också alltid tillgänglig för att hjälpa dig få allting att fungera på bästa möjliga sätt. 

I slutet av 12 veckorna så kommer du att få konkreta tips och verktyg om hur du gör för att bibehålla och uppgradera ännu mer din nya fysik. Att du ska fortsätta se otroliga resultat och ta din hälsa till nya nivåer ligger hela tiden i dina händer. Jag är bara med på början av din resa. 

Sammanfattningsvis vill jag återigen påpeka att kosten är en viktig del i det hela. Att äta ordentligt med mat och bra mat kommer att ge dig bästa förutsättningarna med träningen. Jag skapar HÄSTAR: folk som är starka, explosiva och dominerar sin sport/jobb och har otrolig fysik.   

Mer info

Kostschema

Du får ett kostschema som som visar exakt vad du ska äta varje dag under 12 veckor. Det står när du ska äta det i form av frukost, mellanmål osv. Alla måltider är näringsinnehållsberäknande och har tydliga recept så att du kan enkelt följa ditt kostschema och laga alla måltider hemma.

Kostschemat innehåller kött produkter, fisk och ägg tillsammans med en del mejeri produkter. Ifall är vegetarian eller vegan så anpassar jag kostschemat för dig. Du kommer behöva äta större mängder än dom andra men det är fortfarande hållbart och går att genomföra utan större problem.

Träningschema

Alla träningspass hittar du i appen med tydligt mönster (dag, vecka och fas). Det är totalt 48 gympass (4x/veckan) där du hittar instruktionsvideos till varje övning.

Det finns ingen tydlig konditionsträning i träningsschemat. Konditionsträningen består av att du spelar någon sport, går på promenader med din partner, leker med barnen osv.

Själva träningen kommer också att jobba på din konditionsförmåga så det är inget att oroa sig över.

Träningsgrupp

Under dessa 12 veckor kommer du att bli inbjuden till en whatsapp grupp tillsammans med dom andra deltagarna samt gamla deltagare där information kommer att ske löpande under programmets gång tillsammans med annan information kring erbjudande, aktiviteter och spontana träningspass som man kan köra med andra medlemmar. Vi kommer att träna tillsammans 1 gång i veckan, men sen ifall du väljer att träna med andra medlemmar dom andra dagarna är det bara grymt!

I denna grupp lägger man upp sina resultat och uppmuntrar varandra till att nå nya höjder!

Fysiska träffar

Vi kommer att påbörja programmet med att göra mätningar och sen en före bild (bilden gör du på egen hand). Beroende på vilken grupp du är i så kommer vi att köra antingen i Solna eller Telefonplan.

Vi kommer att ses 1x/veckan och träna. När vi tränar tillsammans då kör vi ett pass från 12 Veckor av Häst. Vi kör dessa träningar tillsammans för att pusha varandra och det är även ett sätt för mig att se till att du kör övningarna ordentligt. Det är ett särskilt koncept och för att få bäst resultat behöver du ha en särskild inställning.

Vi kommer att köra mätningarna efter varje fas. Det är totalt 3 faser som varar 4 veckor. Så i slutet av veckan innan vi påbörjar nästa fas så gör vi nästa mätning.

Vi gör en avslutande mätning på slutet tillsammans med en ''efter'' bild (detta gör du på egen hand) och sen försöker vi spika en dag för aktivitet / lunch där vi kan umgås tillsammans och prata om resan vi gjort och hur vi ska fortsätta gå vidare härifrån.

 

 

Slutträff sker sista dagen av programmet på bestämda platser. Under denna träff sker en slut-vägning och mätning och vi summerar och utvärderar tillsammans programmet.

Övrigt

Din coach kommer att kontakta varje vecka för att höra hur allting går

 Anpassning av kost- och träningsschema kommer att ske löpande programmets gång i samband med samtal med din coach.

Du har ett ansvar att vara ärlig och tydlig när du rapporterar till din coach om hur träningen och kosten går. Samt berätta hur det funkar i samband med resten av livet. Detta för att din coach ska på bästa sätt kunna hjälpa dig planera framåt och se till att får ut det mesta av din träning och kost.

Anmälan sker här nedan och fakturan skickas till angiven mailaddress.

Betalningsvillkor

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor

ANMÄLAN